Nejlepší seriály všech dob

Víkendový stereotyp, který začíná vložením popcornu do mikrovlnné trouby, zapnutím Netflixu či HBO GO a lehnutím na gauč. Neexistuje na světě snad nikdo, kdo by se rád nepodíval na kvalitní seriál a zpříjemnil si tak volný večer. Dneska si ukážeme nejpopulárnější seriály, které kdy v televizi, či na internetovém streamovacím portálu běžely.
pár sledující televizi
Přátelé
Kdo by neznal tento legendární sitkom. Musím říct, že když ho opakovali v televizi, vždy jsem si k němu sednul s talířem večeře a krásně si to vychutnal, je to skvělý oddychový sitkom a každému doporučuji se na něj podívat.
Perníkový táta
Tento seriál patří mezi nejlepší, co jsem kdy viděl. Otec od rodiny, který má rakovinu plic a je učitelem chemie. Příběh přátelství zmíněného učitele a jeho bývalého žáka je nádherně zpracovaný. Na jejich cestě stojí spousta překážek a některé jsou víc než zlé. Každopádně toto není na pozitivní usměvavé večery, je to spíše drama s melancholickým nádechem.
Akta X
Akta X je seriál z prostředí americké tajné služby, která zkoumá zvláštní úkazy. Snad každý zná legendární znělku ze začátku každého dílu. Musím říci, že nejsem příznivcem tohoto seriálu a nikdy mě příliš nebavil, ale ani s tímto kouskem nešlápnete vedle.
Hra o trůny
Není snad třeba ani představovat. Neexistuje na světě snad nikdo, kdo by neznal televizní sérii o sedmi královstvích, kde každý si chce přivlastnit svůj nárok na trůn a navíc zpoza Zdi na ně doléhá armáda nemrtvých. Děj je převzatý z knižní série od George R. R. Martina, který ve své knize popisuje některé dějové části poněkud podrobněji, ale to nijak nesnižuje kvalitu seriálu. Než se na to začnete dívat, tak do toho jděte s vědomím, že nikdy nevíte, kdo umře.
otevřený notebook
Simpsonovi
Ach, jak všichni milujeme tuto žlutou legrační rodinku ze Springfieldu. Na světě existuje geniálnější a oddechovější seriál, než je tento. Humor, s kterým je zde manipulováno je dostupný i těm největším sucharům. Lapálie, které občas rodinu potkají, jsou neskutečně skvěle promyšlené a s veškerou lehkostí zobrazují nástrahy každodenního života. Když někdo touží po odreagování po náročném dni, tak není lepší volby.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Close