Nerezové zábradlí do chaty i rodinného domu

Kdo vsadí na zábradlí z nerezové oceli, obvykle neprohloupí. Toto řešení je výhodné v mnoha směrech.

S nerezovým zábradlím budete bez práce

Není zábradlí jako zábradlí. Některý výrobky tohoto typu vyžadují poměrně náročnou údržbu a strávíte tím mnoho času, který byste mohli využít jinak. Kupříkladu zábradlí z konstrukční oceli, které je nutné opatřit nátěrem, vyžaduje obnovu nátěrů po několika letech, a spolu s ním i broušení, opalování anebo chemické odstraňování starého nátěru.

nerezové zábradlí

Podobné je to i se zábradlím ze dřeva, zejména pokud se jedná o exteriér, tam se musí obnovovat lazurovací lak mnohdy častěji a dřevo navíc ve venkovním prostředí podléhá šednutí a celkové změně zabarvení. A pokud dřevo napadne dřevokazná houba, plísně a hniloba, je to další starost navíc.

S nerezovým zábradlím žádné takové starosti nemáte. Můžete jej umístit ke schodišti uvnitř domu a stejně tak i na zápraží nebo na terasu, kde je vystaveno prudkým lijákům, krupobití, sněžení, námraze a letnímu slunci. Ušlechtilá nerezová ocel si poradí se vším, nenajdete na ní ani stopy po korozi a i po mnoha letech bude takový výrobek stále jako nový.

zábradlí z nerezové oceli

Kombinace nerezu, skla, zdiva a dřeva

Nerezové zábradlí lze poměrně úspěšně sladit s většinou stavebních materiálů a výsledek vás pak může i příjemně překvapit. Kupříkladu v kombinaci s masivním dřevem nepůsobí vůbec chladně a lze jej uplatnit v novostavbách i ve starší zástavbě v rámci bytové rekonstrukce. Nerezová zábradlí se hodí i do rekreačních objektů pro venkovní terasy, balkony i některé vnitřní prostory.

Nerez se v současné době poměrně často kombinuje i se sklem, toto řešení poměrně značně otevírá prostor celého schodiště, působí velmi vzdušně a odvážně. Jde pochopitelně o sklo tvrzené, které je bezpečné i v prostorách, kde se pohybují malé děti a domácí zvířata.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Close